Sunnuntai on äänestyspäivä. Kuuntele sydämesi ääntä ja äänestä omatuntosi mukaan. Vain sinä tiedät, kuka on sopivin ihminen edustamaan sinua.

Jotkut väittävät tietävänsä vaalituloksen ennalta, vaikka jokainen ääni on laskematta. Toiset kertovat miten pitäisi taktikoida, jotta äänesi olisi merkittävä. Todellisuudessa äänesi on aina merkittävä, jos annat sen asialle johon uskot.

Siniset on uusi puolue, mutta hyvä puolue. Osallistumme nyt ensimmäisiin vaaleihimme, mutta kokeneella joukkueella. Me haluamme uudistaa Suomea inhimillisesti, jotta jokainen suomalainen tietää pärjäävänsä myös tulevaisuudessa. Me rakennamme turvallisen Suomen. Ihmiselle hyvän.

Muutos parempaan alkaa sinun äänestäsi!

 

27 Responses to Sinun äänesi on ratkaiseva

 1. SvenskaTalandeBättreFolk sanoo:

  Förhoppningsvis så åker pestråttor och smurfar ut idag och aldrig kommer tillbaka till politiken.
  Så det är bara att du hålls hemma och låser in dig i källaren så att du slipper ”pakkoruotsi”. Det finns något som kallas för internet och näthandel så du slipper gå ut och exponeras för ”pakkoruotsi” som redan har förstört din hjärna.
  Du kan själv reparera skadan genom atyt ta en skruvmejsel och trycka in den i örat och vrida till. 🙂 Behöver du hjälp så är det bara att fråga, ställer gärna upp att bota din fobi mot det svenska för all framtid 🙂

 2. nyt töihin klonkku, aktiivimalli odottaa

 3. jeppe sanoo:

  Musta pistää ajoissaa työttömyys voimaan

 4. SvenskaTalandeBättreFolk sanoo:

  Dags att söka annat jobb och följa aktiveringsmodellen 🙂
  Varför inte plocka grönsaker hos Närpes Grönsaker så lär du dig även bättre ”pakkoruotsi” som är ditt favoritämne.

  Annars är det lika bra att du låser in dig i källaren och ruttnar bort.

 5. Maanpe Turri sanoo:

  Oikeus on tapahtunut. Nauti nyt tekojesi hedelmistä.

 6. 0,9% sanoo:

  Sampo takoo!

  oletko mietttinyt, että jos et olisi ollu turkkisi myynyt jyrsijä, niin sinulla olisi ollut hyvä ura persuisssa. Vaikka se pj ensi kesänä. Noh, sitä saa mitä tilaa. onnea!

 7. Leo sanoo:

  Rauhoituin jo kun luin nuita muiden kirjoituksia, joten toivotan onnea ja siedettävää jatkoa elämässäsi.

 8. Pertti sanoo:

  Ihmiset kuuntelivat sydämensä ääntä ja tiesivät ketkä ovat soveliaita heitä edustamaan. Muutos parempaan on todellakin alkanut. Lohduttaudu sillä, että äänestäjät noudattivat ohjeitasi. Äänestin sinua kerran. En näissä vaaleissa, enkä missään tulevissa vaaleissa. Toivon, että käyt vielä hakemassa nöyryytystä eurovaaleista.

 9. mwuahahahhahah sanoo:

  Väitit vielä hiljattain, että teillä on ”henkilökohtaista kannatusta” ja teidät ”sotketaan yhä perussuomalaisiin”. Nyt näyttää siltä, että teillä ei ollutkaan henkilökohtaista kannatusta ja äänestäjät löysivätkin ps-ehdokkaat teidän sijasta.

  Haluaisitko tehdä blogiisi vaikka analyysin tästä?

  (Niinpä, en minäkään kehtaisi)

 10. mwuahahahhahah sanoo:

  Ainiin, voi sanoa, että te pilasittte myös persujen pääsyn suurimmaksi puolueeksi, koska teidän äänet yhteenlaskettuna PS olisi ollut isoin puolue. Jos olisitte jääneet persuihin, persut olisvat nyt olleet isoin.

  Kiitti vaan tästäkin, että nyt demarit pääsivät isoimmaksi.

 11. himo koinija sanoo:

  koska teillä elostelijan kanssa alkaa lapiohommat?

  när du och lebeman börjar arbeta med spadar?

 12. himo koinija sanoo:

  din förmåga finns på spa
  dejobbet, politiker är du inte.

 13. himo koinija sanoo:

  din förmåga finns på spadejobbet, politiker är du inte.

 14. wiinatiik sanoo:

  nyt klonkku työkkäriin,et kyllä jää yhteiskunnan niskoille loisimaan, onneksi on aktiivimalli.tuollaiset työttömät vetkutteliat on saatava pian tuottavaan työhön, mitän sulle keksittäis kun et ole koskaa oikeaa työtä tehnyt, halla-ahon perässäjuoksua politiikassa, kunnes puukotit selkään.mutta kykyjen puolesta lapiohommiin klonkku. ei kyllä nekään taida sopia tollaiselle kynäniskalle

 15. wiinatiik sanoo:

  klonkku mee vokkiin duuniin,.,.vokkkiinn

 16. wiinatiik sanoo:

  Nyt keksin sinulle loistavan duunin parahin Klonkku. Alat Rivimiehen pesijäksi. Hinkkaat sitä oikein kunnolla.

 17. wiinatiik sanoo:

  Tällä blogilla, tai siis plokilla, ei ole enää mitään tarkoitusta. Pistä saitti kiertoon.

 18. kjfjdkjjddjshd sanoo:

  FFKVK, DJJFJJKJVDKJKJjvdjvjjnnnknnzxnn jkkdd ddooo mmmlll okiuj sskdkjkdkdknj

 19. ddhhh@gmai.com sanoo:

  Pentti Näppistö
  ‏ @nappisto
  18 t18 tuntia sitten
  Vastauksena käyttäjälle @Simon_Elo

  Miltä Soinin sperma maistuu?
  1 vastaus 0 uudelleentwiittausta 3 tykkäystä
  Uusi keskustelu
  Tommi Jurmu
  ‏ @JurmuTommi
  7 t7 tuntia sitten

  Kerro sinä?
  0 vastausta 0 uudelleentwiittausta 0 tykkäystä

 20. töitä riittää sanoo:

  Yrittänyttä ei laiteta!

  Tsemppiä tulevaisuuteen. Ei sitä koskaan tiedä, mitä hyvää nurkan takana odottaa, kun ei anna periksi vaikeuksien edessä.

  Pakkoruotsin poistamisen eteen riittää vielä työsarkaa.

 21. SvenskaTalandeBättreFolk sanoo:

  Ingen fara med ”pakkoruotsi”, för man börjar redan i dagis med att lära barnen svenska så att de inte får allergi och fobi mot språk. Ni fennopellen kan bota er med t.ex lobotomi eller hoppa i graven så slipper ni alla era problem och landet samt vanligt folk slipper ert eviga gnäll.

  För en död blå framtid så ser det ljust ut, ni kommer inte att få något stöd, varken av folket eller finasiellt. Lika bra att sluta och lägga ner partiet och gå hem till källaren och låsa in er.

  Har ni någonsin tänkt på att OM ”pakkoruotsi” försvinner så gör även obligatoriska finskan för svenskspråkiga? Trodde någon att bara finskspråkiga skulle ha ensamrätt till valfria språk? Varifrån skulle man hitta finansiering till fria språkval i ALLA skolor och hur lösa lärarbristen?
  Kom på hur ni löser dessa problem så kanske ni får er önskan uppfylld.
  Men tänk på att svenskspråkiga och invandrare gynnas av att även kravet på kunskaper i finska slopas.
  Kommer att gapskratta när en fennopellen står och svär över att inte få service på eget modersmål. Så tänk på vad det betyder i framtiden 🙂

  Hålltyst istället och ta silverskeden i mun med den beska medicinen och lär er landets andra språk SVENSKA!

 22. töitä riittää sanoo:

  Surut eivät ole tainneet huomata, että maan pääkielen, suomen, lisäksi Suomessa on tätä nykyä jo lähes pari sataa erilaista ” toista kieltä”.

  Kaksikielisyys voi olla todella monenlaista useilla yhdistelmillä suomi + joku muu Suomessa puhuttu kieli.

  Ja päiväkodeissa suosituin kieli suomen lisäksi on englanti. Samoin peruskouluissa: vanhemmat haluavat lapsilleen ensimmäiseksi vieraaksi kieleksi englannin.

  Pakkoruotsista halutaan eroon sen vuoksi, että sen sijalle voitaisiin valita jokin suuri maailmankieli, jolla ihan oikeasti olisi käyttöä elämässä.

  Pakkoruotsilla kun suomalainen ei tee niin yhtikäs mitään!

 23. Pena sanoo:

  Mistä sinä Juudas Iskariot kaivoit ne 3000 ääntä on mysteeri. Jostain Klonkun luolan kivenkolostako?

 24. äänestänyt sanoo:

  Tämä nyt on laiha lohtu, mutta äänestin sinua ja sinisiä. Alkuun se oli protestiääni, muiden puolueiden lupaukset tai asenteet tuntuivat jokseenkin uhkaavilta. Mitä enemmän luin ja tutustuin Sinisten tavoitteisiin, niin ääneni ei ollut enää mikään protestiääni muita puolueita vastaan, vaan rehti ääni turvallisuuden puolesta. Sininen aate alkoi tuntumaan omalta jutulta. Mikä on paljon minulle, joka en niin politiikasta välitä. Toivottavasti Sampo ja muut siniset jaksatte jatkaa puolueen kanssa. Turvallisuuden ja työnteon puoluetta tarvitaan.

 25. kansalainen Leinonen sanoo:

  Olen selaillut näiden sinerpersujen sivustoja ja jäänyt ihmettelemään, vieläkö siellä vaalikampanjaa käydään vai mikä on menossa.
  Ministeritason(?) miehet eivät ymmärrä edes kiittää saamistaan äänistä – niistä vähistäkin!

  Hyi!

 26. Suen Tassu sanoo:

  Sampo Terho on nilkki, joka oli valmis pettämään ystävänsä, jonka ansiosta pääsi politiikan parrasvaloihin Tällainen epärehellinen natku on ollut Suomalaisuuden Liiton puheenjohtajana ja ministerinä. Häpeä, äläkä koskaaan missään tuo enää karjalaisia sukujuuriasi esille. Olet häpäissyt myös rehellisen karjalaisen heimon iljettävällä toiminnallasi. Mikäli joku puolue tai firma tuollaisen todistetusti täysin epärehellisen miehen palkkaa, on se katastrofaalinen moka ja imagohaitta. Häivy julkisuudesta ja vaikene häpeämään pikimmiten, mikäli sinulla vähänkin on vielä ymmärrystä jäljellä.

 27. aden3 sanoo:

  Mitäs työkkärissä sulle kerrottiin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *