Ruotsin vaaleissa tuli odotettu tulos. Kumpikaan perinteisistä valtablokeista ei saanut tarvittavaa tukea enemmistöhallituksen muodostamiseen ja ruotsidemokraatit kasvattivat kannatustaan.

 

Tulos on osoitus siitä yleiseurooppalaisesta ilmiöstä, että vanhat puolueet eivät ole pystyneet vastaamaan kansalaisten huoliin maahanmuutosta. Ruotsissa vuodesta 1990 tehdyssä arvotutkimuksessa joka kerta enemmistö ruotsalaisista on halunnut vähentää turvapaikanhakijoiden määrää, mutta poliitikot eivät ole toimineet.

 

Hallitsematon maahanmuutto on paitsi suuri taloudellinen kustannus, niin myös turvallisuusuhka. Kansalaiset Ruotsissa ovat kyllästyneet palaviin autoihin ja siihen, että maassa on ihmisiä, joista kukaan ei tiedä mitään. Poliitikkojen tärkein vastuu on ylläpitää maansa ja kansalaistensa turvallisuutta.

Vastaavia vaalituloksia on nähty ympäri Eurooppaa ja tullaan näkemään jatkossakin, kunnes maahanmuutto saadaan hallintaan. Tässä keskeisin keino on koko turvapaikkaprosessin siirtäminen EU:n ulkopuolelle, kuten me Siniset olemme ehdottaneet (Sinisten maahanmuutto-ohjelma).

 

4 Responses to Ruotsin vaalitulos osoittaa maahanmuuttopolitiikan merkityksen

 1. Sinikka sanoo:

  Halla-aho ja persut sai ihan liian paljon näkyvyyttä Ruotsin vaalien takia. Onko tuo persujen maahanmuutto-ohjelma yhteneväinen ruotsindemokraattien ohjelman kanssa? Missä se olis luettavissa, jotta vois vertailla?

  Sinisten ohjelmasta ei sanaakaan missään. Senkö takia, että se on toteuttamiskelpoinen ja hyvä?

 2. näin on sanoo:

  Dalai Lama uskaltaa sanoa ääneen asioita aika vapaasti.
  Pakolaisista sanonut:
  – pakolaisten pitäisi mennä takaisin omiin maihinsa rakentamaan omia maitaan.
  – Pakolaisuuden pitäisi olla vain väliaikainen tila. Kotimaahan on palattava heti kun se on mahdollista.
  – EUROOPPA KUULUU EUROOPPALAISILLE!

  Dalai Lamasta kannattaa ottaa oppia.

 3. kysymys sanoo:

  Mikä on sinisten kanta Mykkäsen junailemaan irakilaisten passi-juttuun?

  Ei vaikuta hyvältä, ei ollenkaan.

 4. Eu on myös sininen sanoo:

  Te vaan puhutte, koska tiedätte, että hybä virka odottaa. Hyvä show! Siniset oli parasta mitä perussuomalaisille on koskaan tapahtunut. Eikä sanaakaan EU:n uudesta ”sensuurilaista”, joka on naamioitu tekijänoikeus aatteen taakse. Voi, että tätä naiviuden, tietämättömyyden, laiskuuden, ahneuden ja lyhytnäköisyyden voimaa, joka hallitsee puolueenne ajattelua. Onnea vaaleihin! Heh