Tänään Sininen tulevaisuus jättää kannattajakortit ja rekisteröityy puolueeksi. Nyt on varmaa, että Suomi saa pian isänmaallisen, uudistusmielisen ja ratkaisuhakuisen puolueen nimeltä Sininen tulevaisuus. Rekisteröitymisen käytännön toimet kestävät vielä 1-2 kuukautta, kun viranomaiset käyvät kannattajakortit ja muut asiakirjat läpi. Jo nyt voi kotisivujemme kautta täyttää kaavakkeen, jolla voi ilmoittaa halustaan liittyä puolueeseen, kunhan perustamismuodollisuudet ovat valmiit.

Emme lähteneet vanhasta puolueestamme luopuaksemme aatteestamme, vaan pelastaaksemme aatteemme ja viedäksemme sitä eteenpäin (periaateohjelmamme). Olemme yhteistyökykyisiä ja ratkaisuhaluisia. Suomi tarvitsee muutosta ja me pystymme sitä tekemään. Meillä ei ole mitään etujärjestöjä tai rahoittajia taustallamme ohjailemassa meitä, vaan voimme aloittaa täysin puhtaalta pöydältä ja tehdä ratkaisuja yksinomaan järjen ja aatteen ohjaamina.

Aloitamme suoraan hallituspuolueen asemasta. Meillä on 19 kansanedustajaa ja 5 ministeriä. Se antaa meille poikkeuksellisen mahdollisuuden jo heti uutena puolueena vaikuttaa ja tehdä tuloksia. Suomi pärjää, kun luotamme suomalaisiin ja teemme töitä. Yhteiskunnan pitää auttaa yksilöä kehittymään, niin myös yhteiskunta kehittyy. Jokaisella pitää olla mahdollisuus osallistua ja pärjätä, koska vain yhdessä me olemme yhteiskunta. Yrittäjyys on Suomen tulevaisuudelle keskeistä, ja siksi meidän täytyy elvyttää sisukas suomalainen raivaajahenki.

Seuraavaksi Siniset rakentavat organisaationsa kansallisesti kattavaksi. Piirijärjestöjä on jo puolen tusinaa, mutta toinen puoli on vielä perustamatta. Jos olet kiinnostunut osallistumaan, niin ota yhteyttä joko alueesi kansanedustajaamme tai sitten täyttämällä yllä linkitetty lomake.

 

14 Responses to Sininen tulevaisuus kajastaa

 1. Jan sanoo:

  Mielenkiintoista kun puhut aatteesta. Entisessä puolueessa kaikki nykyään kauhistelemanne vihapuheet ja arvot hyväksyitte kuitenkin reilusti yli 10 vuoden ajan ja korostitte vain muutama päivä ennen kokousta,että puolue ei hajoa. Itse veljeilit sisulaisten kanssa ja kirjoitit hommaforumilla aikoinaan. Nämä ovat juuri ne tosi kauheat tahot.

  https://www.youtube.com/watch?v=C-7oyQYRTH4

 2. […] kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho kertoo blogissaan, että perussuomalaisista eronneen sinisen eduskuntaryhmän perustama Sininen tulevaisuus […]

 3. […] Lähde: Sininen tulevaisuus kajastaa […]

 4. Timppa sanoo:

  Eikö sinua Sampo yhtään hävetä?

 5. Selkärankainen sanoo:

  Paskaa. Teidän kannattajat eivät edes ymmärrä mitä ratkaisuhakuinen tarkoittaa.

  Pahimman sortin opportunisti. Kieltämättä hokso sellainen.

 6. aika näyttää, miten käy sanoo:

  Suomessa on paljon puolueita.
  Ihmiset menevät sekaisin kaikesta tästä moninaisuudesta. Osaltaan se vähentää äänestysintoa.

  Vuoden 2019 vaaleihin on vielä aikaa.
  Uudet asiat voivat nousta esille. Emme tiedä vielä, mitkä ovat tärkeimpiä kysymyksiä 2019.

  Sininen tulevaisuus nyt ainakin sitten on valmiina kilpailuun.

 7. uuvatti on uuvatti vaikka voilla paistais sanoo:

  Kaipa tää kansakoulupohja on riittämätön ymmärtämään teikäläistä, sillä ethän sinä tietenkään ole itserakas valtaa hinnalla millä tahansa tavoitteleva uuvatti vaan itserakkautesi edelle menee köyhien, sairaiden, vammaisten, työttömien ja esim asunnottomien puolustaminen ja hillotolppa Soinin nuoleminen.

 8. Eräs äänestäjä sanoo:

  ”Meillä ei ole mitään etujärjestöjä tai rahoittajia taustallamme ohjailemassa meitä”

  Tämä on tärkeä lähtökohta, vaikka haasteellinenkin.

 9. Eräs äänestäjä sanoo:

  Terveiset edellä kitkerästi kommentoineille:

  Suru ja turvattomuus tämän päivän Suomessa ovat todellisia. Niiden rehellisen kohtaamisen sijaan takertuminen katkeruuteen yhden puolueen hajoamisesta kohdentaa voimat väärin.

  Nyt on aika mennä eteenpäin.

 10. Tärkeää sanoo:

  Nyt niiden kahden eduskuntaryhmän, jotka avoimesti kritisoivat pakkoruotsia, tulisi yhdistää voimansa, jotta kielikokeilu saadaan alkuun ja samalla päästään purkamaan pakkovirkaruotsia! Pakkovirkaruotsin poisto on nyt kiireellisin asia. Se on pakkoruotsijatkumon viimeksi tullut osa (70-luvun loppu – 90-luvun alku), eikä mitään vastaavaa ole muualla maailmassa. Ulkomailta tulleilla opiskelijoilla on jo oikeus suorittaa sen sijaan muita valitsemiaan kieliopintoja. Mitään pakkovirkaruotsin sijaan ei tarvita. Se rakennelma on yksinkertaisesti purettava. Vapaaehtoisesti sitä toki saa vastakin suorittaa.

  Unohtakaa tässä asiassa erimielisyydet ja yhdistäkää voimanne nyt! Kaikki voittaisivat.

 11. Erik Johansson sanoo:

  PAKKOSUOMI POIS!!!!
  Du som tycker så mycket om ”pakkoruotsi”, vad det nu sen är för språk vet jag inte men här får du lite av det 🙂
  Om tjännstemannasvenskan tas bort förvinner även kravet på kunskaper i finska, vilket gör det lättare för invandrare att få jobb eftersom engelska räcker och alla kan engelska.
  Om du inte visste det så är svenska och finska landets språk och en del av landets historia och kultur. Ni fennomaner är histoielösa idioter som försöker skapa ett land på falska grunder. Det är som att bygga ett korthus ute i en storm, det rasar direkt. Dessutom så talar ni ignoranta fennomaner inte för landets folk, utan bara för er själva. Normalt folk kokar inte av irritation och ilska över ett enkelt och språk som dessutom kan användas i hela Norden vilket finska inte gör förutom i lilla Finland.

  Blå Framtid = Perussuomalaiset v.2 = skitbrun framtid.
  Det är blå framtid när varken Sininen tulevaisuus och persepuolue är med mera.

  Gör er själva en tjänst och ta livet av er och på köpet slipper ni ”pakkoruotsi”. Som sagt så döden är lösningen på många problem. En god fennoman är en tyst sådan och en tyst fennoman är en död fennoman 🙂
  PS. Landet heter Finland även på finska och inte Suomi, för Suomi dog 1994 när landet blev en del av EU och begravdes 2002 när vi fick en riktig valuta istället för en värdelös mark som har ett högt nostalgivärde.

 12. Tärkeää sanoo:

  Edellä kirjoittanut EJ, en tiedä, oletko tosissasi vai et, mutta valinnaisen ruotsin kannattajien kutsuminen idiooteiksi ja historiattomiksi ja siihen päälle kehotus tappaa itsensä, jotta pääsisi pakkoruotsista, on nyt ainakin huonoa huumoria, jollei sitten sitä kuuluisaa vihapuhetta.

  Virkapakkoruotsin poistuminen ei tietenkään poista vaatimuksia suomen kielen osaamisesta, ei edes ruotsin kielen osaamisesta, vaikka näitä vaatimuksia tuleekin tarkistaa ja kohdentaa oikein. Virkapakkoruotsia kaikille ei edes ollut ennen tuota kautta 70-luvun loppu – 90-luvun alku. Koko virkapakkoruotsi on siis ihan uusi juttu.

  Olisi tosi arvokasta, jos nyt kaikki vapaamman kielipolitiikan kannattajat muista ristiriidoista huolimatta yhdistäisivät voimansa eduskunnassa ja lähtisivät sorvaamaan uudistusta, jossa virkapakkoruotsista tulee erillinen ruotsin kielikoe halukkaille, jonka voi suorittaa milloin vain elämässä.

 13. Kysmyksen.esittäjä sanoo:

  Seksuaalinen häirintä:
  Terho: Terhon mielestä sopimaton käytös on tavallistakin vastenmielisempää juuri kulttuurialalla, jonka tehtävä on ylläpitää sivistystä.

  TUOTA NOIN, oletko koskaan kiinnittänyt huomiota että NÄYTTELIJÄ ovat heikosti sivistyneitä ja KAIKKEIN KORRUPTOITUNEIN TYÖNTEKIJÄRYHMÄ

  VAI keksitkö Sampo toisen ryhmän, jossa valtaisilla joukoilla näyttelijöitä on SAMA SUKUNIMI TAI TYTTÖNIMI?
  Perhekunnittain samoja korruptoituneita skidenä on päässyt teatterikorkeaan ja teattereiden palkkalistoille ja näyttelee elokuvissa

  KUN NÄIN ON KORRUPTOITUNUT niin voisiko kuvitella että siellä myös edetään seksillä kun ollaan niin sivistyneitä?

  Hollywood aivan varmasti etenee seksillä

 14. Lea Alander sanoo:

  Kaikista lukemistani kommenteista voi päätellä, että persut taitavat olla katkeraa porukkaa. Turhaa haukkumista, vai haukkuvatko kaikkia kirkostaeronneita yms samalla paatoksella. En kuulunut persuihin, mutta sinisiä harkitsen vakavasti. Syyt olla liittymättä jäivät persuihin. Möläytysten aika on ohi. Kiitos teille, jotka lähditte.