Tänään Sininen tulevaisuus jättää kannattajakortit ja rekisteröityy puolueeksi. Nyt on varmaa, että Suomi saa pian isänmaallisen, uudistusmielisen ja ratkaisuhakuisen puolueen nimeltä Sininen tulevaisuus. Rekisteröitymisen käytännön toimet kestävät vielä 1-2 kuukautta, kun viranomaiset käyvät kannattajakortit ja muut asiakirjat läpi. Jo nyt voi kotisivujemme kautta täyttää kaavakkeen, jolla voi ilmoittaa halustaan liittyä puolueeseen, kunhan perustamismuodollisuudet ovat valmiit.

Emme lähteneet vanhasta puolueestamme luopuaksemme aatteestamme, vaan pelastaaksemme aatteemme ja viedäksemme sitä eteenpäin (periaateohjelmamme). Olemme yhteistyökykyisiä ja ratkaisuhaluisia. Suomi tarvitsee muutosta ja me pystymme sitä tekemään. Meillä ei ole mitään etujärjestöjä tai rahoittajia taustallamme ohjailemassa meitä, vaan voimme aloittaa täysin puhtaalta pöydältä ja tehdä ratkaisuja yksinomaan järjen ja aatteen ohjaamina.

Aloitamme suoraan hallituspuolueen asemasta. Meillä on 19 kansanedustajaa ja 5 ministeriä. Se antaa meille poikkeuksellisen mahdollisuuden jo heti uutena puolueena vaikuttaa ja tehdä tuloksia. Suomi pärjää, kun luotamme suomalaisiin ja teemme töitä. Yhteiskunnan pitää auttaa yksilöä kehittymään, niin myös yhteiskunta kehittyy. Jokaisella pitää olla mahdollisuus osallistua ja pärjätä, koska vain yhdessä me olemme yhteiskunta. Yrittäjyys on Suomen tulevaisuudelle keskeistä, ja siksi meidän täytyy elvyttää sisukas suomalainen raivaajahenki.

Seuraavaksi Siniset rakentavat organisaationsa kansallisesti kattavaksi. Piirijärjestöjä on jo puolen tusinaa, mutta toinen puoli on vielä perustamatta. Jos olet kiinnostunut osallistumaan, niin ota yhteyttä joko alueesi kansanedustajaamme tai sitten täyttämällä yllä linkitetty lomake.