Valmistelumme uuden puolueen perustamiseksi etenevät. Hommaa riittää mutta työ on mielekästä. Rakennamme parhaillaan tulevan puolueen sääntöjä ja ohjelmia, ja suunnittelemme tulevaa kenttäorganisaatiota. On hienoa, miten paljon innostuneita yhteydenottoja ja ilmoituksia halusta liittyä mukaan on tullut ympäri Suomen.

Tärkein asia tällä hetkellä on viime viikolla käynnistetty kannattajakorttien keruu. Kiitän kaikkia, jotka ovat jo lähettäneet kortteja, niitä voi edelleen laittaa tulemaan aiemmassa blogissani kertomallani tavalla. Innokkaimmat tukijat ovat keränneet jo useita kymmeniä kortteja!

Eduskunta jää tänään kesäiselle istuntotauolleen. Tavoitteena on kesän aikana kerätä kannattajakortit ja hoitaa muut valmistelut siten, että syksyllä pääsemme aloittamaan istuntokauden uutena puolueena. Kerron kesän aikana työn etenemisestä.

Jos haluat liittyä joukkoomme tai lähettää ideoita, ota yhteyttä vaikka suoraan minuun sähköpostitse (sampo.terho@minedu.fi) tai muihin kansanedustajiimme!

 

27 Responses to Sininen tulevaisuus lähestyy

 1. Jaakko Elo sanoo:

  Moi Sampo. Jos kerrot miksi poliisi voi helsingissä rautatieaseman torilla rikkoa maan perustuslakia ja kiertää kantasuomalaisen oleskelun ja estää rauhalliset mielenosoitukset kaupungissa, niin liityn heti siniseen tulevaisuuteen ja alan kerätä kannattaja kortteja.
  Nim. ”Huolestunut kansalainen”

 2. Petri sanoo:

  Moi Terho, hyvät asiat on ne, jota ajat ja kun tiedän että olet fiksu ja ajat terveellä ” Spiritillä vielä asiaa, niin annan kannatusta sinulle,Ter Petri Kuopio 🙂

 3. Joku Toinen sanoo:

  Jaakko, ei Sampo alennu keskustelemaan meidän tavallisten maan matosten kanssa. Ei kannata pidätellä hengitystä vastausta odotellessa.

 4. Timppa sanoo:

  Milloin valmistuu se lupaamasi maahanmuuton kustannuksia koskeva tutkimus?

 5. Skumppa sanoo:

  Hei! Saako opetusministeriön resursseja käyttää omiin puoluehankkeisiinsa?

 6. Etälukija sanoo:

  Kirjoitat näitä blogeja vain silloin kun kalastelet ääniä tai pitää seli-selitellä jotain.

  Muuten blogi on tauolla 😀

 7. kansallismielinen sanoo:

  Ryhmänjohtaja Simon Elo ehti jo irtisanoutua ”ihmisvastaisuudesta”, samalla hän alensi Sinisen tulevaisuuden kulttuurimarxistien palvelukseen. Kaikesta päätellen Sininen tulevaisuus ei ainakaan aio ajaa Suomen alkuperäiskansan etuja.

 8. Heikki sanoo:

  Hei. Milloin matut saadaan ulos maasta? Aikooko sininen tulevaisuus tehdä asialle jotain?

 9. syksyllä sitten sanoo:

  Kesällä ei oikein jaksa ajatella liikoja.
  Ehkä syksymmällä, kun sinisellä tulevaisuudella ehkä jo on esittää tiivistelmä tavoitteistaan, voi perehtyä tarkemmin asioihin.

 10. JA kyllä oli katala temppu – pääsette nyt hiipimään Veera Ruohon tavoin sisään sinisiin , minun entiseen Kokoomukseen, joka ei ja kuin erittäin hyvin toimeentulevien asioita. No nyt olet siellä. Oet petturi. minä Salme Mattila tuin. Ikävää että vaivaani ja vaivaamme et välinnyt.

 11. Jyräys sanoo:

  Kaikea sitä kuulee. Katkerien persujen kommentteja

 12. jaaha sanoo:

  ”Milloin valmistuu se lupaamasi maahanmuuton kustannuksia koskeva tutkimus?”

  Tämä minuakin kiinnostaisi. Jonkun tiedon mukaan piti valmistua toukokuun aikana. Onko lykätty syksyyn vai peruttu kokonaan?

 13. Turo Soini sanoo:

  Halla-aho pääministeri suosikki alle 50- vuotiais. Oho Sampollakin 1 prossa äänistä. Onko suomen kansa kaapattu?

 14. Timppa sanoo:

  Kai äänestät ystävääsi Jussi Halla-ahoa sekä presidentinvaalien ekalla että tokalla kierroksella?

 15. Vaikene jo hyvä mies sanoo:

  Mikäli sinulla, Sampo, olisi vähänkin vielä miestä ja kunniaa, vaikenisit ja katoaisit lopullisesti julkisuudesta. Olet todistetusti valhtelija ja petoksentekijä, joten sun suoltamisilla puheilla tai teksteillä ei ole enää mitään arvoa. Junailitte Suomen poliittisen historian likaisimman tempun yhdessä Sipilän, Soinin ja Orpon kanssa, presidentti Niinistön siunauksella. Olette kaikki valehtelijoita ja te kuuluisitte kaikki valtakunnanoikeuteen. Olet häpäissyt itsesi, sukusi ja isänmaasi. Nilkki olet.

 16. jaaha sanoo:

  Ei taida Zampo pahemmin näitä blogikommentteja lukea? Tai ainakaan vastaa mihinkään, samoin kuin FB:n puolellakaan.

 17. Tapio sanoo:

  Jussi veti sut eu kansanedustus hommiin. Sit sä petit sen. Seuraavissa vaaleissa tulee kansan tuomio, ei jatkoon.

 18. Jamppa sanoo:

  Odottakaahan kun joku avustaja vihjaisee Terholle, että täällä on negatiivista kommenttia eli nykytermein ”vihapuhetta”. Avustajalle gonahtaa käsky ja hetkessä on pöytä harjattu puhtaaksi.

 19. mihin pannaan sanoo:

  MIHIN SINISTEN ELIITTI SIIRTYY

  Kuudesta eliitti/ministeristä (puhemies mukana) Soini lopettanee politiikan Sipilän armosta virkamieheksi, Lindströmiä on vaikea nimittää virkaan duunarina, voi lopettaa eläkeläiseksi,

  jäljelle jää neljä. Mihin ne pannaan. Vain hallituspuolue käy, koska muita ei voi painostaa, jos en saa virkaa lähden pois kannattamasta. Puolueita on siten kaksi, kokoomus ja keskusta.

  Keskustaa ei ole etelässä, joten

  melkein kaikkien on mentävä kokoomukseen ja mentävä ajoissa, selvästi ennen vaaleja 2019 koska muuten ei oteta vastaan ollenkaan

  Ei ole mitenkään mahdollista että sinistä eliittiä nähdään ehdokkaana kun kannatus on prosentin luokkaa jonkin ajan kuluttua

 20. Oskari sanoo:

  Tämän sinisen laivan pohjaventtiilit on auki jo vesillelaskussa. Mikäli sitä koskaan edes saadaan veteen asti. Hyvää matkaa, toivon hartaasti, että seuraavalla vaalikaudella ei kovin monta rottamaista smurffia istu enää eduskunnassa.

 21. Janne sanoo:

  Moi,
  Kerroit eräässä yhteydessä, että teet(te)lakiesitystä esim.konkurssin tehneiden puolesta. Tuleeko nyky lainsäädäntöön oikeutusta,että ihmisellä olisi oikeus myös uuteen tulevaisuuteen?

 22. Jari sanoo:

  Ihan OK -juttu Sampolta. Saattaapi olla, että esitän yhden linjanveto-idean jossain vaiheessa tätä vuotta. Idea vapaasti sinisten käytössä, jos idea kiinnostaa.

 23. Tero sanoo:

  Joo sininen tulevaisuus. Porukalla ei ole rahaa edes tulostuspapereihin muusta puhumattakaan. Nyt pitäisi polkaista pystyyn puoluekoneisto ja kenttätyöntekijät, etsiä äänestäjät jne. 😀 lisäksi Soini ja kumppanit hajaantuu palkkiovirkoihin maailman tuuliin. Sininen tulevaisuus jää vitsin aiheeksi vuosikymmeniksi.

 24. uusia puolueita pukkaa sanoo:

  Näyttää uusia puolueita taas syntyvän kuin sieniä sateella.

  Suomi ensin – ryhmä on alkanut keräämään kannattajakortteja.

  Puoluerintamalla voi olla aika tunkua seuraavissa eduskuntavaaleissa.

 25. mitta sanoo:

  Kiintoisaa, mitä te pöselöt oikein ajattelitte loikatessanne ” tyhjän päälle”.
  Ettehän te saaneet mukaanne yhtään piirijärjestöä kenttäväestä puhumattakaan.
  Ja luuletteko toimintanne Sipilän hallituksen joojoo joukkona nostavan kannatustanne?
  Nauttikaapa ministerit ministeriydestänne tämä loppu pätkä, uutta pestiä ei taida tulla.
  Ei tainnut suhmurointi mennä putkeen, kun tuo Sote soppakin kiehui yli. Toivottavasti ei niille kuuluille kepun ja kokkarien kanssa yhteisille arvoillenne käy samaoin.

  Ps Ei ihminen vihollista tarvitse jos hänellä on kaltaisesi ystävä.

 26. Merja sanoo:

  Ratkaisu oli oikea Suomen kannalta. Hallituksen hajoaminen olisi johtanut kaaokseen ja orastavan talouskasvun hiipumiseen. Päätös on vaatinut rohkeutta eikä varmasti ole ollut helppo. Ihmettelen, miksi monen on niin vaikea erottaa oppositiossa räksyttämistä ja hallitusvastuuta? Vastuu tarkoittaa sitä, että on oltava valmius myös kompromisseihin ja omia tarkoitusperiään ei saa sellaisenaan läpi. Myös meidän äänestäjien olisi se ymmärrettävä.
  Onnea ja jaksamista, kuvottavat kommentit voi jättää omaan arvoonsa…