Kun päätimme tuskaisen pohdinnan jälkeen 20 kansanedustajan joukolla perustaa uuden eduskuntaryhmän, oli selvää, että mediahuomiota, salaliittoteorioita ja kansalaispalautetta tulee runsaasti. Kieltämättä kulunut viikko on ollut historiallinen ja siitä on syytäkin puhua monesta näkökulmasta.

Suurin osa saamastani palautteesta on ollut kannustavaa ja rohkaisevaa, kiitos siitä! Etenkin kaikki kasvokkain annettu palaute on ollut hyvää. Se antaa voimia. Kansalaiset ovat selvästi valmiit antamaan uudelle ryhmällemme mahdollisuuden, kuten myös tuore kysely osoittaa.

Toisaalta aivan kuten jo ensimmäisessä Uuden vaihtoehdon tiedotustilaisuudessa ryhmämme johtaja Simon Elo uumoili, myös vihan ryöppy on ollut voimakas. Julkaisen alla pienen otoksen  sähköpostiin, netti- ja facebook-sivuille tulleita törkeyksiä. Ne ehkä auttavat ymmärtämään, miksi se minkä päätin jättää taakseni, alkoi tympäistä.

Ensi viikolla perustamme uuden puolueen. Minulla ja ryhmätovereillani on ollut opettavainen viikko, jonka aikana itse kukin on varmasti tarkkaan miettinyt mitä haluaa olla ja millaista puoluetta edustaa. Uusi poliittinen kotimme tullaan rakentamaan myönteisyyden ympärille, vapaana vihasta ja möläytyksistä. Nimenomaan tältä osin oloni on nyt suunnattoman helpottunut, vaikka hyvin tiedän, kuinka pitkä ja vaikea tie edessä odottaa.

-Tykkääks nuoleskella jutkuja? Ei kannata. Sika, juutalaisten sika. Häpeä. Etkö yhtään mieti kuolemam jälkeestä elämää. Juutalaiset ei sua huoli, taivaaseen et pääse ja omatkin sylkee.

-OLET SIKA KUOLE SYÖPÄÄN

-Kielet ruskeina koko porukalla ällöjä akkoja ja jätkiä.

-HAUISTA SIKA VITTU

-naurettava jätkä..pelle.  heh heh  mee ny hei sinne vitun brysseliis puudeli

-Oliko kotisi VAKUUTETTU?

-Olet tyhmin ihminen mikä koskaan on ollut eduskunnassa.

-Sionistien ja maanpettureiden runkkausrinki, pthyi saatana.

-Kyllä sinä rehellisesti sanottuna olet yksi paskaläjä koko ukko

-Mitä jos panisit vaan soinia hanuuriin oikein kunnolla ja kuristaisit hengiltä sen jälkeen. Voisit itses myös hirtää

-Nyrkillä tapettava sateenkaarirunkkari!

-Kuole syöpään.