Tiimini vaalityötä on häiritty ilkivallalla. Helsinkiläinen tukijani liimasi pakettiautoonsa minun kuvani ja muutaman vaalilauseen. Nyt autosta on puhkottu renkaita jo kahteenkin otteeseen. Asiasta tehtiin tänään rikosilmoitus.

Sikäli kun tekijä lukee tätä blogia, vetoan että lopetat hölmön vandalismin. Demokratiassa meidän tulisi pystyä kunnioittamaan paitsi toistemme mielipiteenvapautta, myös omaisuudensuojaa. Et saavuta mitään vahingoittamalla pienyrittäjän yksityisomaisuutta.

Toivon kaikille ehdokkaille vaalirauhaa. Väitellään asioista sivistyneesti ja annetaan kansalaisten päättä kantansa ilman häiriöitä. Toki tiedän, että valtavalle enemmistölle suomalaisista tämä onkin itsestään selvää.

 

6 Responses to Vaalirauhaa

 1. touko-eno sanoo:

  Helsinki on täynnä kaikenlaista ilkivaltaa ja töhrimistä. Kaduilla voi rellestää vapaasti kun poliiseja ei näy ja valvontakameroita ei ole vielä älytty asentaa laajamittaisesti kaduille.

  Ilkivalta kannattaa huomioida kampanjan toteutuksessa, pidän erittäin todennäköisenä,että lähes kaikki PS:n mainoskyltit tuhotaan/töhritään järjestelmällisesti Helsingissä. Pitää siis miettiä mihin mainosrahat käyttää ja missä mainokset voivat säilyä koskemattomina.

 2. Topi sanoo:

  Demokratia on toisille kauhean vaikea asia…

 3. Anonyymi sanoo:

  Onkohan kyse siitä romusta, joka on seissyt jo pidemmän aikaa laittomasti jalkakäytävällä parkissa Hämeentien ja Violankadun risteyksessä?

  Olisiko liikaa vaadittu että maksaisit pysäköinnistä ja pysäköisit niihin maksullisiin ruutuihin siinä toimistonne vieressä, kuten kaikki muutkin?

  Jos pidät autoasi vaalimainoksena, tiedät varmasti että vaalimainonta ei ole ollut sallittua ennen perjantaita 25.4.2014. Lisäksi vaalimainosten sijoittelusta on olemassa ohjeet, jotka eivät salli mainosten sijoittamista esimerkiksi lähelle risteyksiä. Mainosten sijoittamiseen asemakaava-alueelle tarvitaan rakennusvalvontaviranomaisten lupa.

 4. jokamiehenoikeus sanoo:

  Jokaisella on oikeus koristella autonsa sellaisilla kylteillä ja tarroilla, joita pitää mieleisenään. Ihan sama onko kyseessä vaalimainos tai joku muu mainos tai viesti.

  Jokamiehenoikeus on siis voimassa tässäkin asiassa.

 5. Otto Auranen sanoo:

  ”Jokaisella on oikeus koristella autonsa sellaisilla kylteillä ja tarroilla, joita pitää mieleisenään.”

  Jokaisella ei ole oikeutta pysäköidä autoaan jalkakäytävälle tai pyörätielle. Jos kyseessä tosiaan on sama auto, jota on pysäköity jalkakäytävälle, niin voisiko ehdokas Terho kertoa sille tukijalleen, että opettelee pysäköimään autonsa laillisesti?

 6. Jorma sanoo:

  Jos ei mies edes osaa autoaan oikein parkkeerata, niin miten hän osaisi hoitaa asioitamme Euroopassa?